Skip to main content

Pölkky vs. ArVo 12.10.2024 klo 17.00

Pölkyn ja ArVon paikalliskamppailu Kuusamon lauantai-illassa

Pölkky Kuusamo saa lauantaina klo 17 vastaansa Arctic Volleyn Rovaniemeltä. Joukkueet kohtasivat kauden alla kaksi kertaa harjoituspeleissä ja Pölkky vei niistä molemmat ilman erätappioita.

ArVo pelaa kauden alkuun kolme vieraspeliä ennen ensimmäistä kotipeliä 17.10. LiigaPlokia vastaan. Kauden avausviikonloppuna ArVo koki tappiot Hämeenlinnassa Lentopallokerhoa vastaan (1-3) ja Nurmossa JymyVolleyta vastaan (0-3). Nyt joukkue on saanut harjoitella parisen viikkoa ennen Pölkyn kohtaamista.

Pölkyn kauden alus, ja alkukausikin, on ollut täynnä vastoinkäymisiä, mutta joukkue on silti kerännyt kahdesta ottelusta neljä sarjapistettä. Ensimmäisessä pelissä Puijo Wolleyta vastan kokoonpanosta puuttuivat Amiya Jones ja Makenzie Harris. Puijo vei ottelun erin 3-2 ja neljännessä erässä loukkaantumisen koki Cortney VanLiew. Jonesin sopimus on sen jälkeen purettu hänen omasta aloitteestaan jalkavaivojen takia.

Joukkueet kohtasivat seuraavana päivänä Muhoksella, jossa Pölkky pelasi ensimmäisen kotiottelunsa. Tapahtuma oli onnistunut ja Muhoksen Tähtiareena oli loppuun myyty 616 katsojan toimesta. Tapahtuma sai paljon julkisuutta etenkin Oulun seudulla ja moni nuori pelaajan alku sai nähdä esikuvansa läheltä. Muhoksen ottelu päättyi Pölkylle 3-1, mutta hyvin harjoitellut Oona Pennanen loukkasi polvensa ja hänen kausi on tällä erää ohi. Joulukuussa Pölkky vie yhden kotiottelun Puolangalle, jossa vastustajana on LiigaPloki.

Pölkky on saanut yleispelaajaosastolle oivan vahvistuksen Essi Helmisestä, joka pelasi edellisen kerran liigassa viitisen vuotta sitten. Helminen pelaa toistaiseksi Pölkyssä kunnes loukkaantumissuma on alkanut helpottamaan. Ihan kylmiltään ei Essi tullut pelaamaan, vaan hän on käynyt joitakin kertoja Salossa Viestin 1-sarjajoukkueen treeneissä kahden siskonsa mukana. Hän on pelannut lentopalloa hiekkakentällä kesällä ja myös talvella hallissa.

Pölkyn ja ArVon peleissä on ollut aina hieman ylimääräistä latausta, paikallisvastustajathan ovat kyseessä. Joukkueet pelasivat myös tiukan kamppailun viime kevään pudotuspeleissä. ArVon päävalmentaja Jukka Lehtonen on varmuudella laatinut oivan taktiikan Pölkyn nujertamiseksi.

Sotiris Gkotsis, Pölkyn päävalmentaja:

– Kauden alun vammat eivät ole antaneet meille juurikaan mahdollisuutta harjoitella ja hioutua joukkueena. Joten voimme tehdä 6vs6 -harjoitteita vain peleissä. Tavoitteenamme lauantaina ja seuraavissakin peleissä on löytää pelien kautta vakautta pelaamiseen.

Tervetuloa paikan päälle nauttimaan mainiosta tunnelmasta ja urheiluviihteestä!

Otteluisäntänä Kuusamon Autohuolto Oy.

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley
12.10.2024 klo 17.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 17 €, eläkeläiset ja opiskelijat 15 €
alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy